skip to Main Content

VÅRA PRODUKTER

Vikplogar

Diagonalplogar

Isrivarblad

Sidovinge

Sandspridarskopor

Klaffskopor

Planeringsskopor

Lättmaterialskopor

Grusskopor

Återfyllnadsskopor

Frontsopmaskin

Asfaltskärare

Materialhantering

Gaffelställ

Hyvelblad

Grussträngspridare

Vi søker selger i Norge

Etter at DRIVEX etablerte egen virksomhet, DRIVEX AS, i Norge, ser vi økende etterspørsel på våre kvalitetsprodukter.

Vi ønsker å øke vår tilstedeværelse i Norge, og søker i den forbindelse etter en selger. Vi holder til, med kontorer og lager, i Jernkroken 18, 0976 Oslo, så dette vil bli basen til vår nye selger. Arbeidet vil være å støtte forhandlernettet som allerede finnes, og sammen hjelpe våre felles sluttkunder å utruste sine maskiner med riktig redskap. Delta på messer og maskinvisninger, inngår som en viktig del i arbeidet. Med hjelp til dette har dere en erfaren organisasjon med kyndige teknikere, og inne-selgere, som har jobbet lenge i DRIVEX.

Du som søker, bør ha erfaring med salg av produkter med teknisk innhold. Har du jobbet i entreprenør bransjen, eller på annen måte har kunnskap om 
redskaper til hjullaster og/eller traktor, er dette en fordel. Du må være vant med å være på reisefot, og selv kunne planlegge dine kundebesøk. Å kunne uttrykke seg godt muntlig, så vel som skriftlig er viktig i denne jobben. Gode kunnskaper i Engelsk vil være en fordel. Firmaet er i vekst, så her er det med tiden store muligheter for å avansere.

Besøk oss gjerne på www.drivex.no hvor du kan finne informasjon om DRIVEX AB, og om vår databeskyttelses policy hvor du ser hvordan vi håndterer dine 
personopplysninger.

Har du spørsmål angående stillingen, kontakt vår salgssjef Per Emil Nilsson 
på telefon 905 12 690 eller på e-post per-emil.nilsson@drivex.no
Send din søknad med CV innen 31.10.2023 til jobb@drivex.se

Vi intervjuer fortløpende, så er du interessert, send din søknad snarest.

Ny serie vikplogar

Vikplog med positiv skärvinkel

Drivex nya serie vikplogar VB320–VB400  finns med både positiv och rak skärvinkel.

Med det nya svepet kastar plogarna snön bättre, något som är avgörande vid höga snöplogkanter. Det gör också att snön rullar lättare och du spar bränsle.

Plogarna med 20° positiv skärvinkel (VB320-VB400 Pos) orkar skära bort hårdare packad snö, vilket gör vägen jämnare och renare.

Läs mer om vikplogarna här:
VIkplogar med positiv skärvinkel – VB320–VB400 Pos
VIkplogar med rak skärvinkel – VB320–VB400

 

Karnell Group AB (publ) förvärvar majoriteten i Drivex AB

Karnell har den 31 mars 2022 förvärvat majoriteten av aktierna i Drivex AB. Drivex utvecklar och tillverkar redskap primärt för hjullastare och omsatte 136 Mkr under 2021 med en EBITA på 15 Mkr. Bolagets nuvarande ägare fortsätter som delägare tillsammans med Drivex VD Lars Lindgren. Avsikten är att fortsätta utveckla verksamheten i Edsbyn, där bolaget har sitt säte, och växa företaget tillsammans med befintliga och nya kunder.

Läs mer i pressmeddelandet

Nyhet – Hyvelblad Easygrader 3500

Med Easygrader EG3500 från Drivex blir din traktor mer mångsidig både på sommaren och vintern. Ett perfekt redskap för att utföra lättare hyvelarbeten, t.ex. underhåll av grusvägar och isrivning.

Läs mer om Easygrader 3500

Vikplogar för de mindre maskinerna

Drivex vikplog VB1700-VB2000

Vikplogarna Drivex VB1700–VB2000 är anpssade i vikt och bredd för redskapsbärare i de mindre storleksklasserna.

Plogarna har som sin storebror mer krum i plogsvepet för bättre rullning av snön och är utrustade med spiralfjädrar som styr funktionen då skärhållarna löser ut och viks tillbaka vid påkörning av hinder.

Ploggrindens konstruktion möjliggör att vingarna kan vikas längre bakåt för ökad framkomlighet i trånga utrymmen.

Vikplogarna kan förses med flera typer av maskininfästningar.

VB1700-VB2000

Frontsopmaskin DXU-25

Drivex Frontsop DXU25

Vår frontsop DXU-25 levereras med styrsystemet Drivex MH. Med DXU-25 kan du från maskinhytten via styrsystemet Drivex MH styra funktioner som att aktivera och avaktivera sidoborstar, ställa in dess rotationshastighet, justera bevattningsmängden och dessutom justera marktrycket på huvudvalsen. Med denna kombination kan även autoläge köras där föraren själv väljer vilka funktioner som ska starta automatisk när hydraulfunktionen i maskinen aktiveras.

Läs mer

Styrsystem för Drivex redskap

Styrsystemet ExciControl MH för Drivex redskap

Styrsystemet ExciControl MH

Drivex AB har, tillsammans med systemutvecklaren Excidor AB och Swecon, funnits med från start i utvecklingen av Styrsystemet ExciControl MH, och därför har Drivex redskap varit ett självklart redskapsval i styrsystemet redan från början.
Läs mer

Vikplogar för snörika vintrar

Drivex vikplog VB3200-4000

Drivex vikplog VB3200-VB4000

Drivex vikplogar VB3200–VB4000 är konstruerade för professionell och effektiv snöröjning oavsett om det gäller plogning av gator och vägar eller stora parkeringsplatser och industriplaner. Den speciella vingformen gör att plogarna kastar snön mycket effektivt.
Läs mer

PRODUKTKATALOG

YOUTUBE

YouTube4

INSTAGRAM