skip to Main Content

Miljö och kvalitet

Kvalitet har alltid varit och skall även i fortsättningen vara genomgående hög på produkter och tjänster från Drivex. För att uppnå detta så har vi bland annat certifierat oss i enlighet med ISO 9001:2015 och ISO 3834-2.

Vi tar även ett ansvar över vår verksamhet så att den efterlever lagstadgade & andra bindande krav gällande miljö & hälsa. För att uppnå detta så är vi även certifierade i enlighet med ISO 14001:2015.

100% av den elektricitet vi använder i vår produktion är förnybar och består till största delen av lokalproducerad el från kraftslagen vatten, sol, och kraftvärme samt EPD-märkt vattenkraft från Luleälv.

100% av uppvärmningen av våra lokaler sker via förnybar energi och inga fossila bränslen används i våra processer.

De lastmaskiner vi använder i vår verksamhet kör vi enbart på EVO-bränsle för att minska utsläppen.

Med ny modern teknik utvecklar vi nya produkter som gör att de maskiner som bär redskapen förbrukar mindre bränsle men utför samma arbete.

Vi använder kakor (cookies) på denna webbplats i syfte att förbättra dina användarupplevelser, föra statistik om trafiken på den och och förbättra våra tjänster. Om du fortsätter att använda webbplatsen eller klickar på ”ok” så godkänner du användningen av kakor. Klicka här om du vill få mer information om kakor.